Sta steviger in je schoenen met een mediatraining van Adwin Peeks

Mediatraining

Voor iedereen die vol vertrouwen de pers te woord wil staan

Wie zie jij liever op televisie: een vertegenwoordiger die spreekt vanuit zijn of haar hart of een woordvoerder die de antwoorden op vragen oplepelt alsof ze uit het hoofd zijn geleerd? De eerste persoon toch?

De eerste persoon komt natuurlijker en daarmee ook meer betrouwbaar over. Iedereen wil graag vol zelfvertrouwen vragen kunnen beantwoorden, maar zodra de tv-opname start en de eerste journalist een pittige vraag stelt, kun je jezelf helemaal verliezen en je boodschap plots vergeten. “Wat wilde ik ook alweer zeggen?”

Een mediatraining kan je gelukkig helpen. Onthoud dat alle goede woordvoerders niet als spokes-person zijn geboren, maar dat iedereen het vak moet leren. Gewoon door te doen. Adwin Peeks is al jaren woordvoerder met als expertise crisis-communicatie. Hij weet als geen ander waar de moeilijke punten liggen als het om het woordvoerder-schap gaat. In de mediatraining van Adwin leer je daarom doelgericht en praktisch wat jij kunt doen om je verhaal op de juiste manier over te brengen aan de pers. Wat zijn de do’s en de dont’s? Welke trucjes passen journalisten toe om je uit de tent te lokken?

De inhoud van de mediatraining:

  • wat gaan we doen?
  • wat kun je na het volgen van de training?

Mediatraining programma:

Sessie 1 (dagdeel 1)

Sessie 2 (dagdeel 2)

Voor wie is de mediatraining?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Wie is mediatrainer Adwin Peeks

ddd

Wat zijn de kosten van deze mediatraining?

ddddd