Training

Inzicht in de boodschap van kleding

Workshop boodschap van kleding - trainer Trudy Nabuurs

Hoe maak je als woordvoerder een goede indruk met kleding op de werkvloer? Aanvullend op de woordvoering- en mediatraining bied ik in samenwerking met ervaren Uiterlijke Vormgever Trudy Nabuurs een workshop van 2 uur aan. In deze workshop gaan we in op de boodschap van kleding.

 

Trudy Nabuurs

Trainer

Trudy Nabuurs

Trudy gelooft dat je uitstraalt wat je over jezelf denkt. Maar weten en voelen wie je bent en waar je goed in bent is één ding, dit helder overbrengen op anderen is iets heel anders. Trudy helpt je graag ontdekken hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert.

Ze zoomt daarbij samen met jou in op wie jij echt bent. Vervolgens kijk je samen hoe die mooie binnenkant kan worden vertaald naar buiten toe, zodat het totaalplaatje klopt. En een plus: hierdoor groeit je zelfvertrouwen en je zichtbaarheid en trek je de mensen aan die bij je passen.

Elke dag word je beoordeeld op je uiterlijk. Kleding speelt daarin een belangrijk rol. Want hoe jij gezien wordt, bepaalt hoe anderen je benaderen. Dus welke boodschap wil je uitstralen als woordvoerder? Formeel of juist toegankelijk? Wil je laten zien dat je professioneel of juist zorgzaam bent? Tijdens deze workshop leer je de taal en boodschap van kleding op de werkvloer kennen.

Resultaat workshop

Na afloop kiest van de workshop kies je gemakkelijker de kleding die aansluit bij je werk, de gelegenheid en het doel. Dit bevordert de communicatie. Het maakt je een geloofwaardiger woordvoerder. Dat vergroot de kans op zakelijk succes. Voor deze workshop werken we samen met de ervaren Uiterlijke Vormgever Trudy Nabuur.

Duur: twee uur (voor of na de training woordvoering).

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verzenden

Andere trainingen