Training

Maatwerktrainingen

Mediatraining op maat

Heb je als bestuurder of woordvoerder een concrete ontwikkelvraag? Zoek je een training die aansluit op een specifiek vraagstuk? Denk aan een toekomstgerichte evaluatie van een voorbije crisis? Een training woordvoering ter voorbereiding op een optreden in Radar? Of training en coaching tot aansprekend en sympathiek boegbeeld? Kies dan voor een maatwerktraining.

Adwin Peeks

Trainer

Adwin Peeks

Adwin Peeks heeft brede ervaring in crisiscommunicatie, reputatiemanagement, framing, mediarelaties, woordvoering en teamontwikkeling.

Zijn kennis en ervaring draagt hij graag over. Dit doet hij op Hogeschool Windesheim en Hogeschool Utrecht als freelance docent. Daarnaast heeft hij veel ervaring in persoonlijke training, workshops en teambuilding bij verschillende organisaties.

Zijn absolute specialiteit is mediatraining voor bestuurders die zich willen voorbereiden op beslissende mediamomenten. Met 100% maatwerk, simpele theoretische handvatten en pittige oefensessies stoomt hij mensen klaar voor uitdagende interviews.

Resultaten maatwerktraining

Samen definiëren we je vraag. Daar leggen we een maatwerktraject naast. Dat is behalve inspirerend ook erg effectief. Hieronder een aantal resultaten van eerdere maatwerktrainingen:

  • Daadwerkelijke groei en meer zelfvertrouwen als woordvoerder.
  • Inzicht in rollen binnen het communicatieteam tijdens een voorbije crisis en de aandachtspunten voor de volgende keer.
  • 100% klaar voor het moeilijkste mediaoptreden uit je carrière.

Voorstel training op maat

Een goede training is persoonlijk en specifiek. Dat weet ik uit ervaring. In de intake werken we de vraag samen uit. Daarna ontvang je van mij een concreet voorstel. Bel me of vul het inschrijfformulier in. Dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Interesse?

Vat je vraag kort samen en ik neem snel contact met je op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verzenden

Andere trainingen