Training

Workshop communicatieonderzoek met impact

Zie jij de meerwaarde van communicatieonderzoek in? Maar weet je nog niet goed hoe je dit vertaalt naar jouw werksituatie? Volg dan de workshop communicatieonderzoek. Deze workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals die onderzoek en analyse willen integreren in hun communicatieaanpak.

Voorbeeld van communicatie in de praktijk? Lees het blog ‘In de ambulancezorg is echt alles communicatie’ 

Adwin Peeks

Trainer

Adwin Peeks

Adwin Peeks heeft brede ervaring in crisiscommunicatie, reputatiemanagement, framing, mediarelaties, woordvoering en teamontwikkeling.

Zijn kennis en ervaring draagt hij graag over. Dit doet hij op Hogeschool Windesheim en Hogeschool Utrecht als freelance docent. Daarnaast heeft hij veel ervaring in persoonlijke training, workshops en teambuilding bij verschillende organisaties.

Zijn absolute specialiteit is mediatraining voor bestuurders die zich willen voorbereiden op beslissende mediamomenten. Met 100% maatwerk, simpele theoretische handvatten en pittige oefensessies stoomt hij mensen klaar voor uitdagende interviews.

In de workshop leer je de belangrijke stappen in een communicatieonderzoek. Je ontdekt wat je met onderzoek kunt bereiken. Je leert hoe je een goed systeem van metingen ontwerpt en uitvoert, en vooral: je ontdekt op welke manier je de organisatie verder helpt met communicatieonderzoek.

Communicatieonderzoek en impact

Aan de hand van praktijkcases leer je bestaand communicatieonderzoek te begrijpen en maximaal te gebruiken. Na de training weet je exact hoe je communicatieonderzoek goed inzet. Je kijkt scherper naar accountability en de effectiviteit van communicatie. En je brengt je eigen organisatie makkelijker in contact met de wereld daaromheen. Een nieuwe invulling aan je communicatierol. Een communicatieafdeling met meer impact. Wil jij dat ook?

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de workshop het boek Meten en Scoren.

 

Interesse?

Laat me weten welke vraag op het gebied van communicatieonderzoek je hebt en ik neem snel contact met je op voor een intake.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verzenden

Andere trainingen